Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Vestiarul metalic, cel mai bun prieten al productivitatii!


Atunci cand vrei sa determini eficienta din cadrul unei companii, indiferent de marimea sau de domeniul de activitate al acesteia, nu trebuie sa te concentrezi doar asupra rezultatelor obtinute, ci si asupra modului in care se desfasoara sarcinile zilnice.

Organizarea eficienta dintr-un spatiu de lucru sau de activitate poate contribui la obtinerea succesului scontat atat pe termen lung, cat si pe termen scurt. Pentru indeplinirea obiectivelor propuse, este recomandata utilizarea unui vestiar metalic. Fiind multifunctional, acesta poate fi folosit pentru depozitarea obiectelor, instrumentelor si echipamentelor de lucru.

Un astfel de vestiar, disponibil si in oferta www.officeclass.ro, nu poate lipi din institutiile in care personalul poarta o uniforma speciala, cum este cazul medicilor, a asistentilor medicali, cadrelor militare, celor care lucreaza in constructii, agentilor de paza si multi altii. De asemenea, aceste piese de mobilier sunt prezente si in salile de sport sau de fitness, unde este necesara schimbarea in echipamentul sportiv.

Totodata, institutiile de invatamant au de beneficiat daca utilizeaza astfel de piese de mobilier. Un vestiar metalic este locul ideal pentru depozitarea materialelor didactice sau a obiectelor personale. Aceeasi regula se aplica si in studiourile de pictura sau de fotografie.

Astfel, devine evident faptul ca un vestiar metalic poate fi considerat „cel mai bun prieten al productivitatii”. Iti doresti sa achizitionezi un astfel de produs? Iata care sunt aspectele pe care ar trebui sa le ai in vedere!

Tipul de compartimentare in functie de scopul propus:

  • Daca vei utiliza vestiarul pentru diferite instrumente, aparate sau alte obiecte diverse, este recomandat sa alegi un model care sa aiba cel putin 4-6 compartimente.
  • In cazul in care folosesti aceasta piesa de mobilier pentru hainele tale, poti utiliza un vestiar cu doua compartimente – unul dintre acestea va fi destinat hainelor curate, iar celalalt, hainelor murdare.

Dupa ce ai hotarat care este scopul pentru care vei utiliza vestiarul si ai descoperit care este tipul de compartimentare care ti se potriveste, nu mai ramane decat sa accesezi magazinul online Office Class si sa achizitionezi modelul dorit. Descopera, in continuare, alte caracteristici pe care ar trebui sa le cunosti!

  • Materialul din care este confectionat. Este recomandat sa te indrepti spre un vestiar metalic fabricat din tabla de otel cu grosimea de cel putin 0.6 mm, aceasta fiind cea mai rezistenta varianta.
  • Starea in care este livrat. Din moment ce montarea unui astfel de vestiar poate fi extrem de dificila, ar trebui sa alegi un produs care este asamblat la livrare.
  • Sistemul de inchidere. Dincolo de faptul ca vestiarele sunt ideale pentru o organizare mai buna si pentru sporirea productivitatii, acestea pastreaza in siguranta obiectele importante. Pentru maximum de siguranta, alege un vestiar cu sistem de inchidere pe baza de butuc cilindru cu cheie.

Alte dotari suplimentare pentru care poti opta

In functie de nevoile si preferintele tale, poti personaliza vestiarul cu diferite dotari suplimentare. Acestea iti vor permite sa te bucuri la maximum de piesa de mobilier aleasa. Iata doar cateva optiuni pe care le ai la dispozitie!

  • Daca utilizezi vestiarul pentru depozitarea hainelor, opteaza pentru raft si bara pentru umerase.
  • Pentru ca aerul sa circule mai bine si mai usor, include o fanta de aerisire in acoperis.
  • Iti va fi mai usor sa cureti spatiul de sub dulap daca acesta este dotat cu picioruse de 15 cm inaltime.

Acceseaza chiar acum magazinul online Office Class si alege modelul de vestiar metalic potrivit pentru tine si nevoile tale. Astfel, nivelul de productivitate va creste, iar tu vei putea indeplini toate obiectivele pe care ti le-ai propus!

Articol realizat de www.iagency.ro

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *