Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Vinde Sau Cumpără în România, Anunțuri de Mare Valoare Oferite Gratuit în 365-ADS


365-ADS, 23 ianuarie 2021 numele # 1 din domeniul anunturilor generale și imobiliare din România, a anunțat astăzi lansarea unei noi campanii naționale de publicitate, „Anuntul Potrivit”. Valabil in toate localitătile din România acum poti cumpăra si vinde gratuit.

Campania Anuntul Potrivit începe astăzi cu 12 spoturi la radio, digital, TV și social media. Pentru prima dată in Romania este prezentat un nou concept, fiecare anunt include și un concept video pentru anunturile publicate. Campania anuntul potrivit oferită gratuit in 365-ADS își prezintă valoarea în fata clienților finali, vine in ajutorul cumpărătorilor pentru profit dar cel mai mult vine în sprijinul vânzătorilor de tot genul din mediul digital romanesc.

365-ADS este unul dintre cele mai cunoscute website-uri de anunturi generale din România care folosind tehnologia, instrumentele, experiența și abilitățile pentru a-i sprijini în ceea ce este probabil cea mai mare tranzacție financiară din viața lor. Indiferent ca doresti sa cumperi sau să vinzi si esti în București, Iași, vezi anunturi Timișoara caci tot avem public comun, Suceava, Arad, Galați, Tulcea, Buzău și vrei sa vinzi online un serviciu sau un obiect nou sau second hand în 365-ADS ai toate șansele sa comercializezi orice fără nici o investiție. Această campanie ilustrează rolul cumpărătorilor și vânzătorilor, mergând într-o călătorie de descoperire a stilului de viață alături de ei iar oferirea anunturilor in forma gratuită este dovada de solidaritudine față de semeni.

Gratuit pentru toată România

Campania 2021 publicitară folosește cercetări extinse ale consumatorilor, realizate în parteneriat cu Weryon SEO Web Development România, pentru a identifica ceea ce cumpărătorii de case și vânzătorii caută de la agenții lor, în special pe măsură ce ne adaptăm la un nou normal”, a declarat Veronica Ștefan, Director Brand Management și Junior Partner la 365-ADS. Cercetările 365-ADS și din Cadrul Weryon au subliniat că clienții se vor baza probabil pe agenți și îndrumarea lor în viitor și că au acordat o importanță sporită capacității unui agent de a utiliza tehnologia pentru a arăta o casă și a ajuta la luarea deciziilor. Aceste spoturi prezintă cât de pregătiți este 365-ADS pentru a face aceste lucruri.

Instrumentul de editare video pus la dispoziție gratis, spoturile publicitare din 2021 în 365-ADS permit agenților să personalizeze reclamele de pe site-ul web cu numele, link catre website-ul companiei sau catre website ul de prezentare al unui independent. Listarea include spatii pentru fotografii, informațiile de contact și un mesaj care poate fi lung sau scurt si care se referă la serviciile sau produsele vandute.

Anunturile firmelor sunt personalizate de agenți care pot face anunțuri de listare epică, videoclipuri de prezentare a vecinătății și anunțuri despre membrii noii echipe folosind muzică, cărți de titlu, text și stickere. Cu posibilitatea de a selecta fotografii și videoclipuri de pe propriile dispozitive, postatorii pot face nenumărate combinații de spoturi scurte pentru a promova în rețeaua lor, adepții și clienții care își fac marketingul pentru ei.

Anunțuri Personalizate în Funcție de Afacere sau Produsele Comercializate

„Pentru agenții 365-ADS fiecare relație cu clientul este o oportunitate unică de a servi”, a adăugat Veronica Stefan. „Funcțiile personalizabile ale spoturilor 365-ADS și noul oferă postatorilor flexibilitatea de a trece dincolo de punctele forte ale mărcilor și de a înțelege de ce sunt cele mai potrivite pentru a fi partenerul clientului și ghid în această călătorie.”

Dorim ca consumatorii să știe că este vorba despre ei, iar aceste spoturi personalizabile va permite vânzătorilor din România să comunice mai eficient cu cumpărătorii.

Pentru a afla mai multe despre 365-ADS, pentru a căuta în anunturile generale din România sau din localitatea dvs., pentru a găsi un agent în comunitatea dvs., vă rugăm să vizitați 365-ADS.com.

Tags: , , , , , , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *