Cum sa eficientizati arhivarea documentelor cu Arhilego


Aveti 10 cutii de documente care ocupa prea mult spatiu sau doriti sa mutati o arhiva de sute de cutii? Arhilego vine cu solutii profesionale de arhivare a actelor la cele mai inalte standarde. Cum va poate ajuta Arhilego sa eficientizati arhivarea documentelor?

Faceti arhivarea documentelor eficienta

Arhilego va ofera servicii complete si certificate de arhivare la preturi imbatabile. Va punem la dispozitie spatiul necesar pentru conservarea documentelor dumneavoastra si vom realiza arhivarea tuturor actelor in conditii de maxima siguranta.

Uitati de prelucrarea si pastrarea facturilor si formularelor! Personalul calificat de la Arhilego va ordona, toaleta, sorta, selectiona si inventaria toate documentele din arhiva companiei dumneavoastra.

Solicitati serviciile oferite de Arhilego si va vom ajuta sa economisiti timp cu gasirea rapida a documentelor. Dumneavoastra veti obtine indexarea si arhivarea actelor conform normelor legislative in vigoare, veti avea control si acces la documentele fizice si arhiva electronica si veti obtine mai mult spatiu pentru activitati productive in cadrul companiei.

Cu Arhilego, aveti siguranta si confidentialitatea datelor. Deoarece va punem la dispozitie un sistem de gestiune si managementul actelor, intregul proces de arhivare si identificare a actelor va deveni mult mai eficient.

Toate documentele vor fi grupate in unitati arhivistice, apoi le vom indosaria si certifica conform normelor romanesti. Pentru acces rapid si pastrare de durata a documentelor importante, le vom scana si pastra in format digital, apoi va vom da acces la arhiva electronica de cate ori este nevoie.

Cum sa reduceti costurile cu Arhilego

De ce nu ati obtine avantajul maximal cu minimum de resurse? Atunci cand externalizati serviciul de arhivare fizica si electronica, va bucurati de nenumarate avantaje. Obtineti rezultate impecabile, dar la costuri cu mult reduse decat daca v-ati ocupa chiar dumneavoastra, intern, de arhivarea documentelor.

Daca angajatii dumneavoastra nu trebuie sa mai piarda timp cu managementul si stocarea datelor, se vor concentra strict pe cresterea business-ului dumneavoastra. In plus, spatiul si organizarea arhivei fizice consuma resurse – atat timp, cat si bani – iar colaborand cu Arhilego veti obtine costuri substantial reduse.

Sa arhivezi documente inseamna mai mult decat impachetarea actelor in dosare si si cutii. Documentele trebuie inventariate, sortate, ordoate si numerotate, apoi dosarele trebuie opisate, notate si depozitate in spatii special amenajate, in anumite conditii de umiditate si temperatura.

Cu Arhilego, veti obtine eficienta maxima la costuri de arhivare cat mai reduse. Spatiul companiei este optimizat pentru scopul initial, eliminati cantitatile enorme de documente stocate si se inlatura riscurile deteriorarii sau pierderii de acte importante. In plus, informatia este accesata oricand, usor si rapid, insa tinand cont de toate masurile de siguranta.

Arhilego este partenerul dumneavoastra in arhivare! Personalul cu experienta si calificare de specialitate va asigura de transparenta si flxibilitate in stabilirea costurilor de prelucrare si conservare a actelor. Pe langa responsabilitate in colaborare si promptitudine, va garantam securitate si siguranta la depozitarea arhivei. Pentru servicii eficiente de arhivare, alegeti Arhilego!