2 lucruri pe care compania ta trebuie să le îndeplinească înainte de Crăciun


Crăciunul este doar la câteva săptămâni distanță. Simplul gând ne oferă atât o stare de bine, cât și responsabilități pe măsură. Atunci când ai clienți, angajați și parteneri de afaceri de mulțumit, pe toți în același timp, s-ar putea să te confrunți cu probleme de organizare și management. Tocmai din acest motiv, ne-am gândit să pregătim pentru tine încă de pe acum câteva lucruri – iar unul dintre acestea se referă la cadourile pe care va trebui să le oferi de sărbători. Rămâi cu noi pentru a afla mai multe!

  1. Măriri salariale, după caz

Perioada sărbătorilor este mult așteptată de angajați, întrucât acum vor afla dacă vor beneficia anul viitor de măriri salariale. Altfel spus, dacă business-ul tău a înregistrat un profit generos, este indicat să rezolvi cu aceste măriri salariale înaintea Crăciunului. Nu doar că vei avea mai mult timp pe care să îl folosești pentru alte lucruri manageriale, însă vei aduce o bucurie în rândul angajaților tăi care, îți vine să crezi sau nu, așteaptă acest moment cu sufletul la gură.

  • Cadourile de Crăciun pentru parteneri, clienți și angajați

Nu există sărbători de iarnă în care să nu se ofere pachete cadou partenerilor, clienților fideli și angajaților. Odată cu venirea Crăciunului, cererea pentru cadouri corporate devine din ce în ce mai mare, întrucât cele mai multe business-uri iau în vedere finalizarea acestei activități până în data de 24 decembrie. Un coș care cuprinde cele mai bune merinde și chiar sticle de vin este alegerea ideală pentru cei pe care îi stimezi și cărora vrei să le arăți aprecierea ta. Mai mult, în această perioadă ai parte de prețuri promoționale, de care poți beneficia simplu și rapid.

Finalizează toate lucrurile pe care le ai de făcut până la Crăciun și bucură-te de sărbători de iarnă în liniște, alături de cei dragi.