Te gandesti sa inchiriezi un ice cream bar la nunta? Alege cele mai populare sortimente de inghetata!


O nunta are nevoie de o planificare amanuntita. Sunt multe detalii de pus la punct, avand in vedere ca la acest eveniment vor participa toate persoanele pe care le indragesti.

Cu siguranta iti doresti ca fiecare invitat sa ramana cu amintiri de neuitat, de aceea, cea mai buna optiune este sa apelezi la o agentie de organizare evenimente, asa cum este www.petrecem.ro. Organizatorii vor prelua fraiele evenimentului tau si il vor organiza ca la carte, fara sa neglijeze vreun detaliu. Specialistii vor face tot posibilul pentru ca tu sa ai nunta visurilor tale!

Iar daca vrei sa inchiriezi un ice cream bar la nunta, spune-le organizatorilor de evenimente, iar ei vor cauta cele mai bune firme care furnizeaza aceste servicii si vor obtine un pachet avantajos. In functie de preferintele tale si locatia in care va avea loc evenimentul, vei beneficia de:

– o masina sau o vitrina de inghetata;

– pahare sau cornete de inghetata;

– elemente de decor;

– o persoana care serveste invitatii.

Poti inchiria un ice cream bar nunta timp de 4 ore, dar daca vrei ca oaspetii tai sa se delecteze cu inghetata pe o perioada mai lunga de timp, nu este nicio problema! Tot ce trebuie sa faci este sa ii pui la curent pe organizatorii de evenimente, iar ei vor gasi o firma care sa-ti indeplineasca cerintele.

Nu ai cum sa dai gres cu un bar de inghetata, datorita faptului ca toata lumea iubeste acest desert. Este usor de consumat si digerat, este dulce, racoritor si ofera energie, motiv pentru care a devenit din ce in ce mai popular in ultimii ani.

In plus, exista o multime de arome din care poti alege! Iata care sunt cele mai populare:

– vanilie;

– capsuni;

– ciocolata;

– caramel sarat;

– nuca de cocos;

– fistic;

– pepene galben;

– cafea;

– ciocolata alba;

– tiramisu;

– zmeura.

Bineinteles, in afara de aceste arome, mai poti opta si pentru sortimente inedite, precum ghimbir si stafide sau ciocolata cu ardei iute. Ai posibilitatea sa personalizezi ice cream barul la nunta asa cum iti doresti, astfel incat sa fie pe placul oricarui invitat. Poti alege 2-3 sortimente clasice, dar si cateva arome deosebite, pe care doar un adevarat iubitor de inghetata le-a incercat!

Ce alte servicii iti poate oferi o agentie de organizare evenimente?

Pe langa inchirierea unui ice cream bar nunta, o agentie profesionista te poate ajuta in urmatoarele privinte:

– alegerea celei mai bune locatii pentru eveniment;

– personalizarea meniului de mancaruri si bauturi;

– contactarea unui fotograf si a unui cameraman profesionist;

– realizarea invitatiilor de nunta;

– inchirierea unei limuzine;

– alegerea aranjamentelor florale si a altor elemente de decor;

– alegerea metodelor de divertisment potrivite pentru persoanele prezente la eveniment;

– contactarea unui DJ de top sau a unei formatii;

– semnarea contractului cu o echipa de hostess.

Asa cum poti observa, o firma specializata in organizare de evenimente se poate ocupa de toate detaliile legate de nunta. Apeleaza la Petrecem.ro si vei scapa de orice grija referitoare la ziua nuntii!