Cauti o rochie de seara eleganta si mai ales la un pret bun ?


Rochiile fac parte din garderoba oricarei femei, dar de cele mai multe ori acestea sunt purtate foarte rar. Cred ca si tu ai in dulap o rochie eleganta pe care ai purtat-o maxim o singura data si asta acum ceva timp.

Atunci cand iti cumperi o rochie eleganta, tine cont ca acesta sa aiba un pret mic, deoarece nu o sa o porti de foarte multe ori. De unde iti poti cumpara rochii elegante si ieftine ? Simplu, din mediul online, exista o multime de magazine de iti poti cumpara rochii, iar marjoritatea dintre acestea sunt fabricate chiar in ateliere din Romania.

Magazin online cu rochii fabricate in Romania

Unul din cele mai bune rapoarte calitate-pret, in ceea ce priveste categoria de rochii, l-am gasit la Novafashion. Acest magazin online, produce rochiile la un atelier situate chiar in Bucuresti. Produsele sunt unele de calitate, chiar daca acestea au preturi care pornesc de la aproximativ 30 de lei, insa aceste pot trece usor de 100 de lei, in cazul unor modele de rochii mai elegante, specifice pentru evenimente speciale.

In ceea ce priveste categoria de rochii elegante si ieftine, produsul care mi-a atras cel mai mult atentia este rochia Anabella de culoare grena. Acesta este o rochie eleganta, versatile, care poate fi purtata, atat la un eveniment mai special, cat si la birou.

Pe langa aceste rochii elegante si ieftine, colectia Novafashion continue si alte modele de rochii interesante, cum ar fi rochiile de seara. Lungi, scurte sau midi, preturile sunt la fel de bune, iar calitatea este mult peste asteptari.

Fiind produse fabricate in Romania, transportul este destul de rapid, curierul va ajunge la tine in maxim 2 zile de plasarea comenzii, iar in cazul in care nu esti multimita de produs sau marimea nu iti este buna, poti cere returul in 14 zile.