Nimic nu se compară cu bijuteriile din sticlă de Murano autentică! Vezi aici de ce…


Pentru fiecare dintre noi, eleganța înseamnă cu totul și cu totul altceva, însă anumite reguli rămân comune și constante. Iar atunci când vorbim despre bijuterii, eleganța rămâne o caracteristică extrem de comună și influențată, mai presus de toate, de calitatea bijuteriilor. De asemenea, și atitudinea pe care o avem atunci când le purtăm joacă un rol esențial, întrucât rolul lor este să ne facă mult mai încrezători și, implicit, capabili să ne simțim mult mai bine în propria noastră piele. Rămâi alături de noi și descoperă câteva caracteristici esențiale când vine vorba despre bijuteriile din sticla de Murano, astfel încât să poți face cea mai bună alegere pentru tine!

  1. Unde se fabrică sticla de Murano?

La ora actuală, sticla de Murano este un material valoros și apreciat oriunde în lume. Acest lucru este vizibil datorită faptului că secretul obținerii acesteia rămâne unul necunoscut printre meșteri, întrucât aceștia nu vor să își vândă secretul. Cu toate acestea, sticla de Murano este obținută prin intermediul unui proces îndelungat, în care este utilizat un cuptor încins cu peste 1700°C. De asemenea, printre materiile prime se numără nisipul colorat și soda caustică, însă procesul prin care sticla de Murano se obțină rămâne unul secret.

  • Care este prețul pe care îl are sticla de Murano?

Așa cum este de așteptat, prețul sticlei de Murano variază în funcție de momentul la care citești acest articol. În cazul în care vorbim despre elemente veritabile și nu produsele fabricate în China, este bine să știi faptul că o brățară deosebită cu elemente de sticlă de Murano se poate ridica la un preț de 100 RON.

  • Ce tipuri de bijuterii pot fi confecționate din sticla veritabilă de Murano?

Nu este un secret faptul că bijuteriile realizate până în momentul prezent sunt extrem de variate în ceea ce privește utilizarea sticlei de Murano. Printre cele mai comune astfel de tipuri de bijuterii se numără:

  • Brățara din sticlă de Murano – reușește să pună în evidență încheietura și eleganța feminină, precum și rafinamentul oricărei persoane care decide să o poarte;
  • Ceasurile cu sticlă de Murano – sunt impecabile, în special în ceea ce privește cadranul. În plus, poți folosi curele din piele naturală în nuanțe diferită, pentru a schimba complet ținuta și a-i oferi eleganță și stil.

Atunci când ai la dispoziție unele dintre cele mai frumoase bijuterii din sticlă de Murano, te asiguri că ai o ținută impecabilă și că te poți simți bine!