Sfaturi usor de pus in practica: dupa ce criterii alegi o haina de blana naturala?


Atunci cand decizi sa achizitionezi o haina blana naturala, te pregatesti sa faci o investitie pe termen lung, intrucat te vei putea bucura de acest bun de lux si pana la 30 de ani. Inainte de a scoate banii din buzunar, trebuie sa te asiguri, insa, ca stii ce anume cauti si ce anume ti se potriveste.

Care sunt cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi o haina realizata din blana naturala? Le trecem in revista pentru tine, astfel incat sa iti fie mult mai usor sa faci o achizitie sigura. Iata ce recomanda expertii!

  1. Confortul termic pe care il confera haina de blana

Principalul motiv pentru care cumperi o haina de blana nu este aspectul estetic, ci confortul termic pe care il confera acest articol vestimentar. Confortul termic este strans influentat de tipologia si calitatea blanurilor. Ai de ales intre blana de chinchilla, blana de vizon, blana de miel tibetan, de samur rusesc, de vulpe si asa mai departe. Cele mai populare, mai calduroase, dar si mai rezistente blanuri sunt cele de vizon si de vulpe, preferate si pentru aspectul lor placut. Pe de alta parte, cele mai luxoase, care asigura si confort termic, sunt blanurile din samur rusesc si chinchilla, care au un farmec cu totul si cu totul aparte.

  • Design-ul final si dimensiunea hainei de blana

Desi nu ar trebui sa fie unicul motiv care determina achizitia ta, aspectul estetic al hainei de blana este extrem de important si trebuie sa te multumeasca pe deplin. Din fericire, se spune si e adevarat: aceste haine nu se vor demoda niciodata. Va trebui doar sa optezi pentru o procedura de restilizare, si te vei putea bucura de aspectul hainei de blana pe timp indelungat. Asigura-te ca modelul pe care il alegi se potriveste pentru silueta ta, si ca iti pune in valoare conformatia corpului. In plus, este important sa alegi o culoare ce iti face placere sa o porti si iti evidentieaza personalitatea. Ai de unde alege: exista optiuni!

  • Pretul de achizitie al hainei de blana naturala

Bineinteles ca o haina din blana naturala va avea un pret de achizitie mult mai crescut decat o haina din material sintetic. In acelasi timp, direct proportionala cu pretul este durata de intrebuintare a hainei, care este mult mai crescuta in cazul blanurilor naturale. Daca o haina din blana sintetica se poate purta cateva sezoane, blanurile naturale vor exista in garderoba ta o perioada mult mai indelungata, si de peste 30 de ani chiar. Asadar, merita investitia, si exista chiar si metode de a-ti reduce costurile. Profita de ofertele dintre sezoane, cand hainele de blana de calitate premium sunt reduse si cu 50 de procente.

Haine din blana naturala vulpe, samur rusesc, vizon, miel, chinchilla si nu numai, la pret avantajos  

La Casa de Blanuri MG poti sa beneficiezi – cu adevarat – de raportul corect dintre calitate si pret. Orice articol vestimentar cauti (vesta, jacheta, haina lunga, borseta s.a.) din blana naturala vulpe, il vei gasi in oferta Casei de Blanuri MG. Acest magazin este unul de prestigiu in Romania. Are atat atelier propriu, unde se lucreaza la creatii originale, cat si colaborari cu mari designeri italieni. Calitatea este la superlativ.

 Date de contact:

Mobil: +40 07 27 22 52 62

E-mail: bianca@blana.ro