RECUNOSTINTA PENTRU CAMPIONII NOSTRI – Gala Canotajului Romanesc 2022


Sursa: https://turism.info.ro/recunostinta-pentru-campionii-nostri/

In data de 21 noiembrie, la Casa Siqua, a avut loc Gala Canotajului Romanesc 2022, an care este considerat cel mai de succes din istoria Federatiei Romane de Canotaj.

Un an in care sportivii federatiei au adus o multime de motive de mandrie romanilor, constand in cele 39 de medalii castigate la competitiile internationale importante.

In acest an, in premiera canotajul romanesc sau castigat 5 medalii de aur si 3 de de bronz la Campionatele Europene si 4 medalii de aur la Campionatele Mondiale.

Cu aceasta ocazie doamna Elisabeta Lipa, Presedintele Federatiei Romane de Canotaj a transmis:
„Mulțumesc partenerilor de nădejde ai Federației Române de Canotaj: UniCredit Bank România (partenerul principal al FRC în acest ciclu Olimpic), Herbalife Nutrition, Apa Bucovina, Primăria Orașului Pantelimon, Phoenicia Hotels, Ford România, Țiriac Auto, Fundația Țiriac, Negro 2000 România, SCC Erbașu, SanoVita, IBB-HIB România, Regina Maria – Rețeaua Privată de Sănătate, BDO România, Apele Române, Fiterman Pharma, Maestro, Zuzu și Pro Natura.

De asemenea, ca parteneri ai Galei Canotajului Românesc 2022 ni s-au alăturat Consiglieri, Leonidas, Beautik Haute Parfumerie, Eisberg Simply Fresh, MS Diana – Croaziere pe Dunăre, Tuborg, Granini și La Mama. Sper ca această colaborare frumoasă și fructuoasă să continue și pe viitor, cu aceleași rezultate!”.

Pe langa vechiul partener de nadejde Phoenicia Hotels, s-a alaturat si MS DIANA, singura nava de croaziere romaneasca de pe Dunare.

Armatorul navei MS DIANA, domnul Marius Crivtonencu, a oferit 14 croaziere pentru campionii Romaniei.


SUCCES IN 2023 CANATORILOR ROMANI!

Ing. Adrian Stanciulescu