Biletele de avion catre Valencia – optiunea avantajoasa pentru un sejur spectaculos!


Spania este o tara care are multe de oferit din punct de vedere turistic. Are tot felul de orase deosebite care merita sa fie explorate, iar Valencia este unul dintre ele. Te va surprinde atat cu climatul bland, locurile fascinante, atmosfera prietenoasa, cat si cu preparatele de-a dreptul delicioase.

Rezerva bilete avion Valencia de pe animawings.com si vei avea ocazia sa descoperi un oras care detine toate “ingredientele” necesare unui sejur reusit: plaje, cultura, arhitectura, istorie si gastronomie. Valencia are un farmec aparte care nu te va lasa indiferent!

Iar pentru ca atunci cand vizitezi acest oras, trebuie sa stii care sunt cele mai importante atractii turistice, ti le vom prezenta noi in randurile urmatoare!

1. Orasul Artelor si Stiintelor

Nu poti sa achizitionezi bilete de avion in Valencia si sa nu vizitezi Orasul Artelor si Stiintelor. Acesta este un complex modern, inaugurat in anul 1998, si are diverse zone care merita descoperite:

  • Palatul Artelor – aici au loc spectacole culturale;
  • Umbracle – o gradina fermecatoare in care poti gasi si o galerie de arta in aer liber;
  • Muzeul de Stiinte Principe Felipe – a fost inaugurat in anul 2000 si este locul in care atat copii, cat si adultii pot invata informatii stiintifice si tehnologice interesante;
  • Hemisfèric – o cladire in forma de ochi care gazduieste cea mai mare sala de proiectii 3D si IMAX din Spania.
  • Oceanograficul – este cel mai mare acvariu din Europa, avand 100.000 mp si 42 de milioane de litri de apa. Aici poti descoperi lumea acvatica a marilor si oceanelor, precum si multe specii pe cale de disparitie.

2. Bioparc

Acesta este un parc zoologic modern care iti va oferi senzatia ca ai ajuns in mediul natural al animalelor. Este, de fapt, o gradina zoologica interactiva care te va fascina instant. Locurile in care stau animalele sunt foarte bine ingrijite, frumos amenajate si seamana izbitor de mult cu cele in care ar fi locuit in mod normal.

Bioparc se intinde pe o suprafata de 100.000 mp si reprezinta un obiectiv “must-see” din Valencia.

3. Plaja Malvarrosa

Daca rezervi bilete avion Valencia, trebuie sa explorezi si plajele superbe din aceasta destinatie. Pe primul loc se afla Malvarrosa, iar faptul ca este neamenajata ii ofera un farmec aparte. Este o plaja intinsa, curata si marginita de palmieri, fiind ideala pentru o plimbare relaxanta sau un bronz perfect.

4. Barrio del Carmen

Adori sa te plimbi pe stradute pitoresti? Atunci trebuie sa explorezi Barrio del Carmen sau Centrul Vechi al orasului. Strazile sunt fermecatoare, cladirile sunt incarcate de istorie, exista multe obiective care merita vizitate, precum si biserici, magazine, restaurante si baruri. Arhitectura pe care o vei regasi aici merita toata admiratia, iar multitudinea de atractii te va ajuta sa creezi amintiri de neuitat.

5. Gradinile Turia

In cazul in care decizi sa achizitionezi bilete de avion in Valencia, nu uita sa vizitezi si Gradinile Turia. Ele formeaza, de fapt, un parc cu o lungime de 9 km, impartit pe 12 sectiuni, fiecare sectiune avand un aspect deosebit. In acest parc poti practica diverse sporturi, te poti relaxa sau poti vizita mai multe atractii turistice, asa cum este si Palatul Muzicii.

Prin urmare, daca vrei sa descoperi frumusetea acestui oras, rezerva bilete de avion in Valencia de pe animawings.com si pleaca intr-o vacanta demna de povestit nepotilor!