Decoram, povestim si inovam cu KosmosKids!


Din dorinta de a ajuta copiii sa se exprime in cele mai diverse moduri, KosmosKids este locul in care creativitatea si inventivitatea prind culoare!

Cei mici se exprima de cele mai multe ori prin desen sau pictura, lasand imaginatia sa zburde si alcatuind desene personale care dezvaluie mintea fascinanta a copilului.

Kit mozaic – Lipim si Zambim a fost conceput in ideea de a oferi celor mici o experienta unica si distractie maxima! Desenele vor fi stralucitoare si diferite fata de cele obisnuite. Mozaicul este un mod nou si inovator de a crea arta! 

Fiecare plansa contine litere pe care copiii trebuie sa le inlocuiasca cu fisele ce contin abtibilduri si strasuri. Plansele pot fi decorate combinand abtibildurile si strasurile pentru un efect unic!

Pentru ca stim ca indiferent de gen, fete sau baieti, copiii adora sa picteze! Degetele si picturi, este un kit de creatie complet care starneste imaginatia copiilor si ii ajuta sa isi depaseasca limitele!

Din grija pentru cei mici, alegerea kit-urilor de pictura se face conform standardelor Europene. Vopseaua este non-toxica, creata special pentru a picta cu degetele. Se curata foarte usor cu o carpa umeda.

Jocul contine o carticica, care vine cu un aport de incurajare si il ghideaza pe cel mic in lumea minunata a picturii. Pas cu pas, cu indicatii simple si eficiente, cel mic poate deveni un adevarat artist!

Cand copiii isi descopera pasiunea pentru desen si pictura, cauta noi moduri cat mai inovatoare de a se juca. Povesti cu lipici – stickere reutilizabile, este un joc special conceput pentru copiii cu varste incepand de la 3 ani. Aceste stickere se lipesc si se dezlipesc foarte simplu si spre bucuria parintilor, nu lasa urme.

Imaginatia, coordonarea si abilitatile de a crea o poveste sunt punctele forte ale acestui joc simpatic! Pentru mai multa distractie si inovatie viziteaza magazinul online!