Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Haine la pret de producator din Arad


Articole de imbracaminte online, marca A&A Vesa Arad, la pret de producator.

Cu o vasta experienta de peste 20 de ani, marca A&A Vesa si-a obisnuit atat clientii de pe piata romaneasca, cat si pe cei europeni cu preturi de producatori pentru hainele de blana si nu numai. Infiintata in Arad, in anul 1994, in localitatea Buteni, fabrica de blanuri A&A Vesa se bucura de recunoastre atat pe piata romaneasca, cat si pe piata europeana ca producatori de haine iarna.

imbracaminte romaneasca Vesa

imbracaminte romaneasca Vesa

Materialul de calitate, dar si pretul de producator nu au facut altceva decat sa extinda numarul clientilor. Astfel ca anul trecut, in 2017, marca A&A Vesa a lansat o noua gama de articole vestimentare dedicate atat doamnelor, cat si domnilor. Noua colectie fiind plina de stil si rafinament, dar si inzestrata cu pasiunea si daruirea producatorilor. Avand in vedere numarul in continua crestere al clientilor, fabrica de blanuri A&A Vesa se afla si in alte patru mari orase din tara: Arad, Bucuresti, Constanta si Galati.

Calitatea inalta a produselor putem spune ca se datoreaza materialelor de calitate si naturale pe care fabrica le foloseste pentru producerea acestora. Printre materialele natural utilizate de marca A&A Vesa putem amintim de blana de miel merinos, blana de raton, blana de vulpe polara si vulpe rosie, dar si pielea naturala.

Articolele vestimentare realizate de fabrica de blanuri A&A Vesa se pot gasi si comanda cu usurinta haine pentru femei cu ajutorul si prin intermediul magazinului online, www.vesa.ro. Iar cu ajutorul tabelului de marimi iti poti alege haina perfecta. Totodata magazinul online ofera livrare atat pentru clientii din Romania, cat si pentru clientii din statele membre Uniunii Europene.

Fabrica de blanuri ofera o gama complexa de articole vestimentare realizate din materiale 100% naturale. Printre articolele vestimentare marca A&A Vesa se numara si urmatoarele produse: veste, haine, jachete, caciuli, manusi, etole, papuci de casa, cape, dar si portofele de piele.

Trebuie sa stiti ca toate aceste articole vestimentare sunt autentice si in topul preferintelor clientilor europeni.

Tags:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *