Compleu damă sacou și pantaloni negri


Vremea frumoasă a sosit și este timpul să ne bucurăm de cele mai frumoase modele de haine pentru sezonul cald. Din fericire, magazinele de haine ne pun la dispoziție o mulțime de tipuri de articole vestimentare, precum fuste, rochii, bluze etc sau – pentru persoanele care preferă hainele mai deosebite – compleuri de damă. Apropo, dacă ești în căutare de haine damă frumoase și la prețuri accesibile, vizitează magazinul Elesi România sau intră pe site-ul magazinului elesi.ro și comandă hainele pe care le dorești. Poți găsi pe site chiar și promoții sau reduceri haine damă.

Așadar, compleurile din două sau trei piese sunt poate cele mai inedite și interesante haine pe care le poți purta în sezonul cald și nu numai. Pe lângă faptul că sunt foarte trendy, acestea sunt și foarte versatile, indiferent dacă porți toate piesele compleului împreună sau separat. Iar cea mai bună parte în ceea ce privește compleurile este că dacă alegi să le porți separat (adică în combinație cu alte articole vestimentare) acestea îți pot extinde considerabil garderoba.

Uite aici un exemplu de compleu damă din trei piese, pe care il poți comanda de pe Elesi. Setul este alcătuit din: sacou, pantaloni lungi conici si top scurt cu bretele. De asemenea, compleul este realizat din viscoză, fiind foarte plăcut la atingere. Într-o zi mai ploioasă sau seara poți să porți toate cele trei piese, adică și sacoul sau dacă vremea este mai călduroasă, poți da jos sacoul, rămânând, astfel, într-un compleu superb din două piese, format din top scurt și pantaloni cu talie înaltă. Varianta standard pentru acest compleu de damă cu sacou și pantaloni este pe negru, însă, dacă stilul “woman in black” nu este preferatul tău, atunci poți încerca acest compleu în nuanțele fuchsia sau camel.

Sperăm că ți-a plăcut acest model foarte trendy de compleu damă sacou și pantaloni. Intră acum pe elesi.ro și comandă compleu tău din trei piese.