Go to ...

Stiri Timisoara

Aflăm totul la timp!

RSS Feed

Cum să alegi cel mai bun producător de cameră moto?


Dacă ești un bike rider, o să afirmi incontestabil că a călători pe motocicletă de departe una din cele mai grozave experiențe. Totuși, devine stupid de complicat atunci când e vorba de vreme sau de forma traseului, ori cele din urmă fac diferența dintre o călătorie moto spectaculoasă de un riding stresant și periculos (mai ales dacă îți place viteza). Ca să inițiem o mică discuție legată de acest subiect, o să vorbim de un element important al motocicletei și anume camera de aer.

Ca să călătorești confortabil și în siguranță, ai nevoie nu doar de o motocicletă bună, ci și de elemente care să-i asigure o bună funcționalitate și fiabilitate. Un element important este camera moto. Are structura asemănătoare unui tub ce poate fi umflat și dezumflat cu ajutorul unei supape. Când este umflată cu aer, camera umple anvelopa, oferindu-ți o călătorie antrenantă și sigură. Amestecul din care este fabricată camera moto conține cauciuc care, de regulă, protejează foarte bine roata de înțepături care pot apărea ca urmare a manevrării motocicletei.

Cât de importantă este respectarea dimensiunilor camerei moto?

Producătorii oferă o gamă largă de camere moto de diferite dimensiuni. De aceea, este important să alegi camera în funcție de greutatea și grosimea cauciucului motocicletei. Cu cât mai gros este cauciucul, cu cât mai durabilă trebuie să fie camera pe care o alegi. De asemenea, este important să ai în vedere corespunderea diametrului camerei cu diametrul suprafeței interioare a anvelopei.

Pentru că dacă diametrul camerei moto este mai mare decât e nevoie, aceasta se poate bloca și deteriora ușor. Dacă diametrul camerei este mai mic decât cel necesar, atunci pentru a susține cadrul anvelopei, aceasta va trebui pompată, ceea ce o va face mai puțin rezistentă la impacturile cu un drum denivelat și chiar se poate perfora. Așadar, pe lângă faptul că trebuie să optezi pentru o camera moto bună, trebuie să ții cont de dimensiunile ei care trebuie să corespundă cu anvelopa motocicletei.

Cum să alegi cel mai bun producător de camera moto?

Ca orice alt produs, o cameră de aer are și o perioadă de funcționalitate. De obicei, durata medie de viață a unei camere pentru motocicletă este de cinci mii de kilometri. Utilizarea ulterioară a acesteia poate fi periculoasă din cauza frecării camerei de suprafața laterală a anvelopei.

Cea mai bună soluție pentru a evita astfel de situații este achiziționarea de produse de calitate și durabile rusești. Acestea îți oferă un grad înalt nivel de securitate, respectând în același timp măsurile preventive în timp util. Răsfoiește catalogul nostru de produse pentru a alege camera potrivită pentru motocicleta ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *