Temperaturile extreme te-au vlaguit? Ia-ti rujuri mate in culori indraznete!


Cu toate ca temperaturile continua sa creasca, trendurile nu inceteaza sa influenteze lumea machiajului. Indiferent de sezon, ramane la moda sa folosesti rujuri mate in realizarea machiajului tau, insa ce nuante ar trebui sa alegi pe timp de vara? Ia-ti alaturi de tine ceaiul preferat cu gheata si ventilatorul si afla care sunt tendintele in ceea ce priveste aceste produse de make-up superbe!

  1. Corai

Coraiul este o culoare care se potriveste oricarui tip de ten. Mai mult, intrucat coraiul inspira veselie si chef de viata, rujurile mate in aceasta culoare sunt o necesitate pe timpul verii. Daca subtonul pielii tale este rece, incearca sa abordezi un corai cu tente de roz. Daca, in schimb, ai un subton cald, mergi pe varianta unui corai cu tente de portocaliu. Oricum ar fi, cu siguranta vei arata minunat!

  1. Nuante de roz

Vara este anotimpul perfect pentru buzele care spun o poveste si nimic nu face o declaratie mai impunatoare decat buzele roz! Cel mai bun mod pentru a folosi rujuri mate roz de la Melkior.ro este prin a-l combina cu putin machiaj pentru ochi si haine in nuante subtile.

Totodata, evita sa asortezi tinutele roz la un ruj de aceeasi culoare. Exista numeroase nuante de roz asupra carora te poti opri, care sa aiba atat tonuri de albastru, cat si de rosu. Ce este cert, indiferent de nuanta aleasa, ar trebui sa dai o sansa acestei tendinte.

  1. Mov

Movul este, de obicei, considerat a fi o nuanta care nu poate fi purtata cu orice ocazie, insa lucrurile nu stau chiar asa. Ai fi uimita cat de usor poti scoate la lumina un machiaj cu ajutorul unor rujuri mov cu efect mat.

Cu toate acestea, daca nu esti tocmai fana unei nuante prea puternice, poti aborda un ruj roz cu tonuri puternice de purpuriu. In schimb, in cazul in care iti doresti niste buze hotarate, opteaza pentru rujuri mate intr-o culoare puternica, apropiata de cea a prunelor.

  1. Rosu

Rosul este, practic, cel care defineste caldura de vara si tocmai de aceea este nelipsit in necesitatile din acest sezon. La fel ca si restul culorilor, rosul vine in nenumarate nuante pe care le poti alege in functie de reguli sau nu.

Daca subtonul pielii tale este rece, opteaza pentru rujuri rosii cu tente de roz sau albastru, iar daca acesta este cald, mergi pe varianta unui rosu cu tonuri de portocaliu. Bineinteles, cand vine vorba de aceasta culoare pasionala, aproape ca nicio regula nu ar trebui sa mai fie luata in seama. Daca vrei sa oferi un plus de stralucire buzelor tale, aplica un strat de luciu peste rujul mat deja aplicat.

Asadar, vara se poarta culorile indraznete si vibrante. Bucura-te de aceasta perioada a anului cu cele mai frumoase rujuri mate pe care le poti gasi pe Melkior.ro la preturi accesibile. Indiferent daca optezi sa porti pe buze nuante extravagante sau esti fana alegerilor clasice, poti sa fii sigura ca vei straluci si in ultima luna de vara a acestui an!