Unul din cele mai eco-friendly și cool noi branduri – bețișorulparfumat.com


Bețișorul parfumat nu este un magazin ca oricare altul, ci este un spațiu destinat vindecării prin produse unice  minunate ce iți încântă simțurile.

Un spațiu în care Natura este protagonista acestei povești pline de magie, arome și sănătate. Bețișorulparfumat.com este cheia ce deschide poarta spre o lume exotică fascinantă, plină de mister și răspunsuri vindecătoare. Vino să descoperi singur acest loc magic, în care aromele înălțătoare  te invită într-o călătorie uimitoare în jurul lumii.

Povestea noastră este una sinceră și frumoasă, o poveste în care noi, căutătorii esențelor naturale, am vrut să schimbăm lumea din jurul nostru, să o facem mai colorată și indirect mult mai parfumată, să o umplem de arome și mister. Cu multă muncă și devotament, încercăm să inspirăm oamenii să încerce să primească Natura , respectiv Aromaterapia în sufletele însetate de vindecare și parfumuri unice, înălțătoare.

De ce să alegeți brandul nostru?

Pentru că știm că Aromaterapia ne sare în ajutor prin intermediul ramurilor sale deosebite, iar Natura ne îndeamnă cu încredere să parcurgem calea ei spre deschidere și vindecare pe toate planurile.

Cu încredere și drag, te invitam să încerci să iți deschizi inima și simțurile înspre acest nou drum pavat cu esențe și arome deosebite spre calea găsirii așa râvnitului echilibru intre minte, trup și suflet. Vei avea doar de câștigat! Iar noi iți stăm la dispoziție cu promptitudine și seriozitate, cu respect pentru calitate și natural.

Bețișorul parfumat este creația noastră, pata de culoare, stropul de magie care vindecă sufletele prin mireasmă și esențe pure, naturale.  Iar tu ești cel(a) cărora/ careia i-am dedicat această poveste.

Așadar, te invităm cu drag să ne descoperi lumea parfumată! Suntem siguri că iti va placea și vei reveni cu inimia deschisa și dorința de cunoaștere a tuturor produselor noastre pline de stil si originalitate!

Echipa noastră vă așteaptă!

În calitate de „companie responsabilă”, acordăm o atenție deosebită unor aspecte precum etica, transparența și sustenabilitatea. Credem în stabilirea unor standarde exemplare de comportament etic, atât pe plan intern în cadrul organizației, cât și în relațiile externe. Toate politicile noastre se bazează pe principiile stricte de tutelă, transparență, împuternicire și responsabilitate, control și cetățenie corporativă etică.